Skip to Content
Junior Planckaert helpt een dakloze en Patje is “in the house” in ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS’

Junior Planckaert helpt een dakloze en Patje is “in the house” in ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS’

Iedere weekdag om 18u20 bij VTM

Junior Planckaert trekt op maandag 31 januari de nieuwe week van De Buurtpolitie op gang nadat hij inspecteurs Indy (Jean-Romy Manzila) en Louise (Liandra Sadzo) op straat aanspreekt. Junior is erg bezorgd om het welzijn van een dakloze man. Indy en Louise ontdekken dat de man een zwaar kruis met zich meedraagt en zetten alles op alles om hem te helpen. 

Bekijk hier de preview:

Op dinsdag 1 februari helpen Eric (Manoe Frateur) en Patrick (Eric Peeters) de buurvrouw van zanger Wim Soutaer. De vrouw kreeg inbrekers over de vloer. Althans, dat denkt ze. Ook op woensdag 2 februari moet het korps van De Buurtpolitie uitrukken voor een inbraak. Ditmaal werden belangrijke documenten gestolen uit de kluis van de burgemeester (Loes Van den Heuvel). Ze blijkt de dief goed te kennen… Terwijl Tineke (Nicoline Hummel) en Eric de zaak onderzoeken, doet inspecteur Vince (Dempsey Hendrickx) een lugubere vondst. Hij botst tijdens een onderzoek naar sluikstorten op een pot met menselijke resten. Alle sporen wijzen overduidelijk naar youtuber Angel Redondo. 

Op donderdag 3 februari is, om het met zijn eigen woorden te zeggen, “Patje in the house”. Patje Krimson komt langs in het politiekantoor om een verklaring af te leggen in verband met een meisje dat na een fuif, waar Patje voor de beats zorgde, spoorloos verdween. Het korps sluit op vrijdag 4 februari de week af met een vreemde case. Een onbekende vrouw stapt bij acteur en presentator Peter Van Asbroeck in de auto. Ze is er rotsvast van overtuigd dat Peter haar echtgenoot is. Peter ziet geen andere mogelijkheid dan in haar waanidee mee te gaan, wat grappige maar ook vertederende taferelen oplevert.

De afleveringen van Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

De preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/279470?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde