Julie Colpaert brengt de beste buitenlandse reportages in nieuw seizoen van Telefacts Zomer

Vanaf dinsdag 4 juni 2019 elke dinsdag en donderdag om 21.45 bij VTM

Story image

Vanaf dinsdag 4 juni 2019 is VTM terug met de reportagereeks Telefacts Zomer. Die loopt de hele zomer lang op zowel dinsdag als donderdag en brengt een greep uit de beste buitenlandse reportages op de markt. Naar goede gewoonte is dat een mooie mix van actuele, maatschappelijk relevante, exclusieve, menselijke en feel good reportages. Julie Colpaert leidt de uitzendingen in.

Telefacts Zomer houdt in haar selectie rekening met belangrijke momenten deze zomer. Zo is er een must-see documentaire over de Maanlanding, op 21 juli precies 50 jaar geleden. Met veel nooit eerder uitgegeven beelden van NASA, die een duidelijk beeld geven van de ondraaglijke spanning achter de schermen en in de cockpit van Apollo 11. Op 25 juni staat een uitzending gepland over de mysterieuze omstandigheden waarin Michael Jackson is gestorven, dag op dag 10 jaar geleden. In de reportage zijn de speurders aan het woord die het onderzoek hebben gevoerd. En er worden beelden getoond uit het gerechtelijk dossier. 

Telefacts Zomer gaat ook achter de schermen van cruiseschepen, vliegt mee op de langste afstandsvlucht ter wereld en gaat op vakantie met de kinderen van multimiljonairs. VTM brengt ook een aantal warme, menselijke verhalen, soms met de nodige humor. Een portret van een jong Libanees meisje dat zich een weg knokt naar de top van de MMA, ofwel het kooivechten. Het verhaal Miss Amazing, een anders begaafde tiener die meedoet aan een Amerikaanse missverkiezing. En hoe ziet het leven eruit van succesvolle fotomodellen met een maatje meer?

Telefacts Zomer, vanaf dinsdag 4 juni elke dinsdag en donderdag om 21.45 bij VTM #telefacts

Niet voor publicatie:
Fotomateriaal is te vinden op persweb.be 
Meer informatie via elle.deleeuw@medialaan.beInterviewaanvragen voor Julie Colpaert via kristina.vanhaute@medialaan.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://persweb.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic en Joe

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde