Jonge oude bekenden wagen hun kans in The Voice van Vlaanderen 

Jonge oude bekenden wagen hun kans in The Voice van Vlaanderen 

Blind Auditions 5 en 6 van The Voice van Vlaanderen, vrijdag 9 februari om 20u40 en zondag 11 februari om 20u00 bij VTM 

Story image

Op vrijdag 9 februari en zondag 11 februari spitsen de coaches van The Voice van Vlaanderen opnieuw hun oren om uitzonderlijk zangtalent te ontdekken. Herkennen ze de stemmen van enkele jonge, oude bekenden? Luca (25 jaar, Den Haag) hoopt alvast dat zijn stem een belletje bij coach Natalia doet rinkelen. Als deelnemer in K2 Zoekt K3 voorspelde Natalia namelijk dat Luca het ver zou schoppen als solo-artiest. Maakt hij die voorspelling waar in The Voice van Vlaanderen? Mette-Marie (18 jaar, Averbode) deed in 2020 dan weer tonnen The Voice-ervaring op in The Voice Kids, waar ze in de finale schitterde en tweede werd. Slaagt ze er opnieuw in om de coaches te betoveren en het mijlenver te schoppen?

Bekijk de preview uit de aflevering hier: 

Ook voor Selina (22 jaar, Zulte) is het podium van The Voice geen onbekend terrein. Op haar 17de deed ze al auditie. De teleurstelling was groot toen geen enkele stoel draaide, al werd Selina wel het allereerste teamlid van vijfde coach Laura Tesoro in The Voice Comeback Stage op VTM GO. Deze keer hoopt ze de coaches wel te overtuigen en mikt ze haar pijlen op Mathieu Terryn - het grote idool van haar vriend. Ze lijkt in haar missie te slagen, tot een welgemikte superblock roet in het eten gooit…

Deze kandidaten wagen hun kans op vrijdag 9 februari: 

 • Axelle (20 jaar, Zomergem) haar ouders hebben haar nog nooit horen zingen. Nu verrast ze haar papa met ‘Dancing In The Dark’ van Bruce Springsteen, één van zijn lievelingsnummers. 
 • Ward (20 jaar, Boortmeerbeek) is in zijn vrije tijd circusanimator, met een passie voor luchtacrobatiek. Maar hij heeft nog een andere grote passie: muziek. Brengt hij de coaches naar hogere sferen met ‘God Is A Woman’ van Ariana Grande?  
 • Mette-Marie (18 jaar, Averbode) eindigde in 2020 als tweede in The Voice Kids. Ze miste het om samen te werken met echte muzikanten en waagt nu opnieuw haar kans met ‘I Say A Little Prayer’ van Aretha Franklin. 
 • Pieter (32 jaar, Ertvelde) werd onlangs papa. Voor de geboorte van hun zoontje Robbe kregen Pieter en zijn vrouw op korte tijd twee miskramen te verwerken. Hij brengt ‘Love You More’ van Racoon, een nummer over gemis.  
 • Nicole (20 jaar, Temse) is afkomstig uit de Filipijnen, waar het een traditie is om karaoke te zingen. Nu brengt ze het echte werk en zingt ‘Because You Loved Me’ van Céline Dion. Ze draagt haar optreden op aan haar mama. 
 • Liene (19 jaar, Kortessem) vocht twee jaar geleden tegen lymfeklierkanker. Ook toen probeerde ze altijd zo positief mogelijk te zijn. Haar boezemvriendinnen loven haar dan ook voor haar optimisme en positieve ingesteldheid. “Ik doe mee omdat ik al veel heb meegemaakt. Ik leef nu met de gedachte dat je maar één keer leeft. Dus doe het gewoon, want voor je het weet is het gedaan”, klinkt het bij Liene. Ze zingt ‘You’ve Got The Love’ van Florence + The Machine. 
 • Simone (31 jaar, Brussel) is afkomstig uit Zuid-Afrika, volgde in 2017 de liefde naar België en geeft yogales. Ze heeft nog nooit op een groot podium gestaan en doet mee omdat “je soms dingen moet doen die een beetje eng zijn”. Ze zingt ‘Hell On Heels’ van Pistol Annies. 
 • Janis (26 jaar, Zulte) is musicalactrice van opleiding. Tijdens haar opleiding werd ze in het eerste jaar van school gestuurd omdat ze niet zo goed kon zingen. Ze doet mee om haar zelfvertrouwen opnieuw de nodige boost te geven. Ze zingt de longen uit haar lijf met ‘The Edge of Glory’ van Lady Gaga. 
 • Selina (22 jaar, Zulte) staat voor de tweede keer in de Blind Auditions van The Voice. Vorige keer werd ze opgepikt door vijfde coach Laura, maar weet ze nu ook de andere coaches te overtuigen met ‘Gold Plated Love’ van Davina Michelle? 

Deze kandidaten wagen hun kans op zondag 11 februari: 

 • Kimberly (27 jaar, Assebroek) is een jonge mama. Ze was 13 jaar en 10 maanden oud toen ze voor de eerste keer moeder werd van een dochtertje. “Ik wist van mezelf dat ik het ging kunnen en dat het goed zou komen. Maar ik ben hard gepest geweest en ik heb veel meegemaakt. Dat heeft me wel gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Zingen heeft op emotioneel vlak altijd voor mij betekend. Ik ben echt met emotie beginnen zingen toen ik zwanger was. Dat was mijn houvast om mijn gevoelens te uiten”, klinkt het bij Kimberly. Ze wil de coaches overtuigen met ‘Here For The Party’ van Gretchen Wilson. 
 • Izzy (41 jaar, Herent) zingt sinds zijn 16de in verschillende bands. Nu wil hij graag zijn eigen stem ontdekken. Schuilt er een Lenny Kravitz, een The Weeknd, of een Stevie Wonder in hem? Hij zingt ‘Scorpio Rising’ van Death in Vegas. 
 • Ziggie (27 jaar, Mechelen) is een tattoo-artieste met… een naaldenfobie. Samen met haar zus probeerde ze al enkele muzikale projecten uit de grond te stampen, maar ze geraakten nooit verder dan wat nummers op YouTube te zwieren. Lukt het Ziggie deze keer wel met ‘C’mon Billy’ van PJ Harvey? 
 • Paak (22 jaar, Tervuren) houdt van zingen en dansen, en dan nog het meest van feminine dancing. Daarvan krijgt hij een enorme confidence boost. In The Voice wil hij zijn echte ‘ik’ aan de buitenwereld tonen. Dat doet hij met ‘Mercy’ van Shawn Mendes. 
 • Sotos (33 jaar, Boechout) is een “love immigrant” die voor de liefde vanuit Griekenland naar België verhuisde. In Griekenland trad hij met zijn band op in café’s en op festivals. Nu zoekt hij in België zijn weg in de muziekwereld. Hij zet zijn eerste stappen met ‘Anywhere Away From Here’ van Rag’n’Bone Man. 
 • Tristan (21 jaar, Mechelen) heeft zijn liefde voor hiphop en RnB met de paplepel meegekregen. Hij brengt ‘Godzilla’ van zijn grote idool Eminem, diens snelste nummer waarin de laatste verse maar liefst 224 woorden in 31 seconden telt. Tristan oefende 6 maanden om het nummer onder de knie te krijgen. 
 • Luca (25 jaar, Den Haag) deed al heel wat podiumervaring op tijdens zijn deelname aan K2 Zoekt K3. Nu hij op het podium van The Voice staat heeft hij meer zenuwen dan ooit, voor Luca voelt het namelijk aan als “now or never”. Kan hij de coaches overtuigen met ‘She Used To Be Mine’ van Sara Bareilles? 
 • Reza (18 jaar, Diepenbeek) heeft na een moeilijke periode waarin muziek houvast bood geleerd zichzelf te zijn. Dat kan in The Voice van Vlaanderen met ‘No Time To Die’ van Billie Eilish. 

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/425800?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde