Skip to Content
Johan en Edwin betrappen sluikstorters op heterdaad

Johan en Edwin betrappen sluikstorters op heterdaad

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ op dinsdag 1 maart om 21u35 bij VTM 2

Story image

In ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ op dinsdag 1 maart om 21u35 bij VTM 2 trekken de kijkers voor dag en dauw met Johan en Edwin naar de snelwegparking langs de E17 in Waasmunster. Die parking is een paradijs voor sluikstorters: elke ochtend droppen bestuurders er schaamteloos hun huishoudelijk afval. In opdracht van de Vlaamse overheid proberen Johan en Edwin hen op heterdaad te betrappen. Na hun detectivewerk wacht hen ook een vuilste job: dan duiken ze letterlijk in de vuilzakken op zoek naar identiteitsgegevens van sluikstorters.

Bekijk hier de preview:

Verder maken de kijkers kennis met Nico, het geheime wapen van de Stad Antwerpen tegen urinegeur. Elke dag gaat hij urinoirs en populaire wildplasplekken te lijf met zijn zelfverklaarde ‘pipikar’. Zijn eerste halte is de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, onder wildplassers een echte hotspot ondanks het aanwezige urinoir. Nico zet zijn tocht in sneltempo verder doorheen de stad: “Ik werk liefst alleen. Omdat het rap moet gaan. Vroeger wou niemand met mij samenwerken, omdat ik zo hevig ben.”

Story image

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, dinsdag 1 maart om 21u35 bij VTM 2 en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/286802?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Charlotte Everaert Junior Press Officer DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde