Skip to Content
Jens Dendoncker blikt terug op het afgelopen jaar en de opnames van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Jens Dendoncker blikt terug op het afgelopen jaar en de opnames van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

 

Story image

Met de opnames van het vierde seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? pikt Jens Dendoncker de draad stilaan weer op na een moeilijke periode. Hoe Zal Ik Het Zeggen? is een programma dat hij bijzonder goed kent. Hij kon blindelings vertrouwen op de leden van het productieteam die hem alle ruimte gaven om op zijn eigen ritme te werken.

Jens vertelt er voor het eerst over in onderstaand interview: “Ik voelde dat het vuur er weer was om iets te doen dat ik echt graag deed. Nu gaat het beter: er zijn nog altijd moeilijke en sombere dagen maar die zijn in de minderheid. Ik ben nog altijd bezig met mijn herstel, mijn energiepeil is nog niet wat het zou moeten zijn maar ik denk dat ik op de goede weg ben. Na de opnames voelde ik plots: “Ow, de batterij is nu écht wel leeg!” en nu moet ik even kalm aan doen en rusten.” 

Bekijk hier het gesprek tussen Jens en Johan Terryn:

Hoe Zal Ik Het Zeggen? vanaf maandag 8 november om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO

Niet voor publicatie:
Deze boodschap is de enige communicatie die Jens Dendoncker zal geven. Hij is verder niet beschikbaar voor interviews. 
​Bovenstaand filmpje is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/259738?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=false&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde