Skip to Content
“Je moet eerst leren delen en pas dan kan je vermenigvuldigen.”

“Je moet eerst leren delen en pas dan kan je vermenigvuldigen.”

Costa Belgica op maandag 22 februari om 22.20 bij VTM 2

De Costa Belgica heeft heel wat te bieden. Ook klanten Jyrki en Bart uit Hoboken werden enkele jaren geleden verliefd op Spanje. Op maandag 22 februari om 22.20 zoekt makelaar Katleen van Immo Cobat in Costa Belgica bij VTM 2 voor hen een woonhuis plús gastenverblijf. Budget: maximum € 400.000.

Terwijl Katleen op pad is met de 2 mannen wil echtgenoot Johan zijn hardwerkende, vrouwelijke collega’s verrassen om hun 40ste verkoop te vieren. “Als wij het goed hebben, moeten de mensen rondom ons het ook goed hebben. Je moet eerst leren delen en pas dan kan je vermenigvuldigen”, aldus Johan. Zal zijn echtgenote Katleen vandaag het 41ste pand kunnen verkopen aan koppel Jyrki en Bart?

In zijn vrije tijd is makelaar Danny van Sunny Home Spain in La Nucía een gepassioneerd schilder. Als hij geen huizen verkoopt, vind je hem in zijn atelier. Hij heeft ooit nog tekenles gekregen van Jan Hoet, die hem zei dat hij verder in de kunstrichting moest gaan.

Story image

Makelaar Matti van immokantoor Global Spain in Torrevieja krijgt klanten Veerle en Gert uit Sint-Amands op bezoek. Zij zoeken een buitenverblijf en hebben een budget van € 200.000. Timo, de broer van Matti mag vandaag zelf de zoektocht begeleiden onder toeziend oog van Matti.

Story image

De afleveringen van Costa Belgica zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be 
​Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/198734?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde