Skip to Content
“Je hebt schattige oortjes”: doet het speciale compliment van Nikki het hart van Quincy sneller slaan in ‘Uit De Kleren’?

“Je hebt schattige oortjes”: doet het speciale compliment van Nikki het hart van Quincy sneller slaan in ‘Uit De Kleren’?

Morgen, dinsdag 16 maart, om 21.50 bij VTM 2

Story image

Wat is er spannender dan op de eerste date meteen ‘Uit De Kleren’ te gaan en samen tijdens een intiem half uur tussen de lakens te kruipen? Een compliment geven. Althans voor trotse mama Nikki (26 uit Boechout) en ondernemer Quincy (24 uit Beringen). Wanneer de twee de opdracht krijgen om elkaar te complimenteren, lijkt dat toch iets moeilijker dan gedacht: “Ik ben er echt niet goed in, maar ik kan wel zeggen dat je schattige oortjes hebt”, aldus Nikki. Of het speciale compliment van Nikki het hart van Quincy sneller doet slaan, ontdekt iedereen morgen, dinsdag 16 maart, om 21.50 bij VTM 2.

Bekijk de video hier:

Verder kleden ook verpleegkundige Dylan (24 uit Grimbergen) & Ibe (21 uit Ieper), die al van kleins af aan in de motorcross is gerold, elkaar uit tot op het ondergoed in ‘Uit De Kleren’. En ook onthaalouder Gaëtan (27 uit Ursel) & Disney-fan Jordy (35 uit Zelzate) beginnen hun date waar die normaal gezien eindigt: in bed.

De afleveringen van Uit De Kleren zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/203593?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde