Skip to Content
“Ja, die kennen we…”: wat als plots je onenightstand voor je staat in ‘Uit De Kleren’?

“Ja, die kennen we…”: wat als plots je onenightstand voor je staat in ‘Uit De Kleren’?

Morgen, dinsdag 9 maart, om 21.55 bij VTM 2

Story image

In ‘Uit De Kleren’ geven wekelijks zes Vlaamse singles, die vreemden voor elkaar zijn, zich - letterlijk - bloot op de eerste date. Maar wat als plots iemand voor je staat die je toch al kent? En het ook nog eens een onenightstand blijkt te zijn? Dat overkomt kapper Yoran (28 uit Gent) en saxofonist Jarne (22 uit Neerpeelt) morgen, dinsdag 9 maart om 21.55, in een nieuwe aflevering van de datingshow bij VTM 2. “Toen ik Jarne zag dacht ik: ja, die kennen we… Na de eerste kennismaking hebben we eens afgesproken voor een filmavond en is hij blijven slapen”, aldus Yoran. De twee hebben al eens de lakens met elkaar gedeeld, maar van uitvoerige gesprekken was er toen geen sprake. Morgen krijgen Yoran en Jarne de kans om elkaar beter te leren kennen en samen uit te zoeken of het iets kan worden tussen hen.

Bekijk de video hier:

Ook vier andere vrijgezellen beginnen hun date waar die normaal eindigt: in bed. Paaldans-hobbyist Lotte (21 uit Herselt) deelt de lakens met de ambitieuze Mathieu (26 uit Brugge), die zaakvoerder én chef is van zijn eigen restaurant. En de avontuurlijke Julie (25 uit Antwerpen) brengt een intiem half uur door met hardstyle-fan Benjamin (25 uit West-Vlaanderen).

De afleveringen van Uit De Kleren zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/202135?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde