Skip to Content
Ingeborg raakt haar geloof kwijt in ‘I Can See Your Voice’

Ingeborg raakt haar geloof kwijt in ‘I Can See Your Voice’

‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 9 april om 20u25 bij VTM

Story image

In ‘I Can See Your Voice’ van zaterdag 9 april om 20u25 daagt Jonas Van Geel de zussen Ipek en Jennifer uit. Zij zijn grote fan van gastvedette Laura Tesoro. Het panel bestaande uit Kamal Kharmach, Vincent Fierens, Ingeborg Sergeant en Kürt Rogiers geeft opnieuw advies aan de kandidaten. Of zij daar iets wijzer uit worden, is maar de vraag.

Volgende 7 performers geven het beste van zichzelf: de personal shopper, de sirene, de boekenwurm, de English lady, de rocker, de kokette kapster en last but not least: de priester. Jonas somt heel wat muzikale kwaliteiten op van de priester wat resulteert in een mooi visitekaartje, maar is dit de waarheid of een fabeltje? “Als dit een echte priester is, dan mag hij mij hier ter plaatse dopen”, zegt een zeer vastberaden Vincent. En dat uitgerekend de priester tijdens de playback ronde Ingeborg haar geloof zou doen verliezen, had niemand zien aankomen. 

Bekijk de preview hier:

Na alle eliminatierondes mag de laatste performer samen met Laura Tesoro ‘What’s the Pressure’ zingen. Wordt dit een onvergetelijk duet? Of eentje om snel te vergeten? En wordt Vincent ter plaatse gedoopt of niet? Dat valt te ontdekken in ‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 9 april om 20u25 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/295400?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde