Skip to Content
‘Ik wil vrij zijn’: Gregory kiest na een zwaar ongeval voor een leven op de camping

‘Ik wil vrij zijn’: Gregory kiest na een zwaar ongeval voor een leven op de camping

‘In Mijn Caravan’, dinsdag 18 oktober om 21u35 nieuw bij VTM 2

Vanaf dinsdag 18 oktober om 21u35 bij VTM 2 trekt reportagemaker Kristof Dewamme op pad met zijn caravan. Zijn nieuwe ‘huis op wieltjes’ poot hij neer op verschillende campings doorheen Vlaanderen. In ‘In Mijn Caravan’ maakt hij kennis en leeft hij samen met verrassende en bijzondere mensen die resoluut kiezen voor een leven op de camping. 

In de eerste aflevering van de nieuwe realityreeks ontmoet Kristof een heleboel kleurrijke figuren die het leven met een glimlach omarmen, al gaf dat leven hen soms rake klappen. Van de opgewekte Gregory - te herkennen aan de papegaai op zijn schouder, baret op het hoofd en whisky in de hand -, die na een zwaar ongeval koos voor een leven in de natuur, tot de 79-jarige campinguitbaatster Godelieve, die haar naam niet gestolen heeft en diepgelovig is. Van de donderende spraakwaterval René, die zijn dochter op 17-jarige leeftijd aan kanker verloor, tot ‘Petit Roland’, een hyperactieve vaandeldrager die Kristof volgens de regels van de kunst met de vlag leert zwaaien. Voor deze vaste bewoners van camping Ypra in het West-Vlaamse Heuvelland en camping ‘T Heultje in het Kempische Westerlo vormt ‘hun’ camping een warm deken van samenhorigheid en vrijheid. 

Bekijk hier de eerste beelden van ‘In Mijn Caravan’:

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/333977?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde