Skip to Content
“Ik fantaseer wel over vrouwen in uniform”: komt de droom van Michael uit in ‘Uit De Kleren’?

“Ik fantaseer wel over vrouwen in uniform”: komt de droom van Michael uit in ‘Uit De Kleren’?

Morgen, dinsdag 2 maart, om 21.55 bij VTM 2

Story image

Morgen, dinsdag 2 maart om 21.55, brengt Noémi (21 uit Ronse) een intiem half uur door in bed met Michael (25 uit Kortenberg) in ‘Uit De Kleren’ bij VTM 2. Michael heeft zich voor zijn eerste date volledig laten stylen: van zijn hemd tot de onderbroek. Maar wat het plaatje volledig zou doen kloppen? Een vrouw in uniform. “Ik fantaseer daar wel eens over. Dat is altijd prachtig.” Dat treft, want Noémi is studente verpleegkunde. Al zal Michael zijn ultieme fantasie nog niet voor meteen zijn, want eerst daten ze zonder kleren.

Mike (27 uit Halle) kruipt tussen de lakens op zijn eerste date met Romina (27 uit Genk), die op zoek is naar haar Jason Statham of Enrique Iglesias. En ook Sarah (25 uit Wildert) en Nick (22 uit Beringen) gaan letterlijk ‘Uit De Kleren’. Wie kiest er na een intiem half uur voor om samen langer in bed te blijven liggen? En wie gaat terug naar huis mét kleren?

De afleveringen van Uit De Kleren zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde