Skip to Content
Hoofdverdachte van vorig seizoen komt mee speuren in The Masked Singer

Hoofdverdachte van vorig seizoen komt mee speuren in The Masked Singer

Show 7 op vrijdag 25 februari om 20u35 bij VTM

Story image

Vorig seizoen was hij nog hoofdverdachte voor Duiker en vorige week liet gastspeurder Bart Peeters zijn naam vallen bij IJskoning. Maar vanaf nu vrijdag 25 februari is Stan Van Samang vrij van elke verdenking in The Masked Singer. Dan maakt hij immers zijn opwachting in de show om mee te speuren met Jens Dendoncker, Kevin Janssens en Ruth Beeckmans. Maar weet Stan zélf wie er schuilgaat achter het masker van IJskoning?

Je bent elke dag bezig met muziek, met mensen, met stemmen”, merkt Niels Destadsbader op. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. “Ik voel de druk al”, lacht Stan. “Maar ik hoor niet anders dan: ‘Het is kei moeilijk’, ‘Ik heb geen idee’, ‘Vorig jaar was ik zeker, maar nu…’. Dat wordt dus dramatisch denk ik.” Of blaast Stan een nieuwe wind door het speurdersteam?

Story image

Sowieso wordt het dak vrijdag opnieuw van de studio geblazen door Ridder, Flamme Fatale, Konijn, Schorpioen, Miss Poes en IJskoning. Zij trappen het feest op gang met een openingsact van jewelste op I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas. Nadien is het ieder voor zich, want dan zingen de zes in drie duels tegen elkaar met één doel: de face off ontspringen en hun masker nog een weekje langer ophouden. Al moet ook deze week één van hen zich kenbaar maken aan Vlaanderen.

De show belooft heel wat verrassingen. Zo brengt Miss Poes iedereen van z’n melk met haar ongeziene performance. “Is dit van bij ons? Hebben wij dit in Vlaanderen?”, vraagt Niels zich luidop af. En diezelfde Niels wordt ook verrast door Flamme Fatale. Zij maakt immers een entree die hij zich nog lang zal herinneren.

Bekijk de preview hier:

De Masked Singers duelleren tegen elkaar met deze songs:

Ridder met Ritual van Rita Ora, Tiësto & Jonas Blue vs Flamme Fatale met Mad About You van Hooverphonic

Konijn met The World’s Greatest uit de film Ali vs Schorpioen met Believe van Ella Henderson

Miss Poes met Emotions van Mariah Carey vs IJskoning met Les Lacs du Connemara van Michel Sardou

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video’s zijn over te nemen via deze embedcodes:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/285524?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde