Skip to Content
Heeft Kelly Pfaff met Sam Gooris gekozen voor een kloon van haar vader Jean-Marie?

Heeft Kelly Pfaff met Sam Gooris gekozen voor een kloon van haar vader Jean-Marie?

Da’s Liefde!, aflevering 3 op maandag 1 februari om 20.40 bij VTM

In de derde aflevering van Da’s Liefde! op maandag 1 februari om 20.40 bij VTM onderzoekt  Jens Dendoncker of vrouwen op een partner vallen die op hun vader lijkt. Dat zegt althans een onderzoek van de universiteit van Wroclaw in Polen. Jens vindt de perfecte case om dat te testen: Kelly Pfaff. Hoe hard lijken Jean-Marie Pfaff en Sam Gooris op elkaar? Hebben de gewezen voetbalvedette en de schlagerzanger meer met elkaar gemeen dan je in eerste instantie zou denken en is Kelly dus eigenlijk met haar vader getrouwd? Jens zoekt het uit.

Geloof jij in de ware liefde? En heb je toevallig vroeger heel veel Disney films gezien? Want dat zou daar wel eens iets mee te maken kunnen hebben. Volgens onderzoek zorgen sprookjes ervoor dat we geloven in een romantisch ideaal, dat alles altijd goed moet zijn, terwijl… soms is het ook gewoon allemaal dikke miserie. En dat weet je toch beter te vroeg dan te laat, nietwaar? Jens trekt naar basisschool De Schatkist in Berchem en helpt kindjes om hun onrealistisch liefdesideaal een beetje te nuanceren.

Story image

Liefde is ook dankbaarheid, maar toch zegt 1 op 10 Vlamingen nooit ‘dank u’ tegen zijn partner. En dat terwijl het volgens onderzoek net gezond is om dagelijks stil te staan bij de dingen die vanzelfsprekend lijken. Jens trekt de straat op en daagt mensen uit om hun lief op te bellen om een simpele ‘dankuwel’ te zeggen. Een klein gebaar met grote gevolgen.

Een tip uit wetenschappelijke hoek voor de singles onder ons die binnenkort op date gaan: Skip the small talk en doe eens iets zot, want volgens onderzoek leiden spannende eerste dates vaker tot succes. Dat moet ook Sarah gedacht hebben toen ze Pieter leerde kennen. Samen vertellen ze het verhaal van hun eerste date die, om het zacht uit te drukken, een beetje van ’t padje was. Of er ook effectief een relatie uit is voortgekomen? Dat vertellen ze je zelf.

Vervolgens ontdekt Jens een techniek die voor instant verbinding zou zorgen: 4 minuten in elkaars ogen kijken. Dat wil Jens wel eens testen bij koppels waarbij de liefde er niet meer dagelijks van af spat. Is een paar minuten stilzwijgend staren genoeg om de liefde terug aan te wakkeren?

Alle antwoorden in Da’s Liefde!.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be
Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/193003?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde