Skip to Content
Hoe klinkt de echte stem van Suikerspin?

Hoe klinkt de echte stem van Suikerspin?

Show 3 van The Masked Singer op vrijdag 2 oktober om 20.40 bij VTM

Story image

Ze is sugarsweet, energiek en bijzonder kleurrijk. Maar hoe haar echte stem klinkt, is voor de kijkers van The Masked Singer nog een groot geheim. Welk bekend gezicht schuilt er achter het masker van Suikerspin? De nieuwe Masked Singer zingt vrijdag 2 oktober om 20.40 voor het eerst voor Vlaanderen en opent de show in een duel tegen Otter. Haar bijzondere stem verbaast iedereen meteen en doet de speculaties oplaaien. Wie is Suikerspin echt? Die vraag brandt nu al op de lippen van de 1,5 miljoen kijkers die vorige week op de afspraak waren, waardoor The Masked Singer een marktaandeel van 64,5% wegkaapte in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 71,1% in de jongere doelgroep VVA 18-44 (live+uitgesteld).

PREVIEW: Zo maakt Suikerspin vrijdag haar opwachting in The Masked Singer:

Story image

In show 3 wordt het ook uitkijken naar de titanenstrijd tussen Wolf en Koningin. Zij hebben allebei nog geen enkel duel verloren en staan vrijdag lijnrecht tegenover elkaar. Wie moet naar de gevarenzone? En wie is de volgende die deze week zijn of haar echte identiteit moet prijsgeven? Over de identiteit van Zeemeermin is Karen Damen alvast overtuigd: zij meende ex-K3’tje Kathleen Aerts te herkennen. Ook Silvy De Bie en Free Souffriau werden verdacht. Deze week denkt Jens een extra tip te zien in de nummerkeuze van Zeemeermin, die hem helemaal in een andere richting laat denken. 

Dat Leen Dendievel niet in het pak van Otter zit, zoals Julie Van den Steen eerder dacht, werd vorige week duidelijk in The Masked Singer. Leen dook immers als mystery speurder op naast Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker. Kan er ook deze week een verdachte van het lijstje geschrapt worden wanneer de nieuwe mystery speurder zich bekendmaakt? 

Schuilt er een verborgen tip in de songs die de Masked Singers vrijdag zingen?

Aap: Shallow van Lady Gaga & Bradley Cooper
Duiker: Livin’ On A Prayer van Bon Jovi
Duiveltje: Youngblood van 5 Seconds Of Summer
Koningin: Writings On The Wall van Sam Smith
Otter: Feeling Good in de versie van Michael Bublé
Suikerspin: Good As Hell van Lizzo
Wolf: Man I Feel Like A Woman van Shania Twain
Zeemeermin: Physical van Dua Lipa

De aflevering van The Masked Singer is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie: 
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be
Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/171652?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde