Hoe gegeerd is het ondeugend beeldje van Natalia en Axel Daeseleire in ‘Eenmaal Andermaal’?

Hoe gegeerd is het ondeugend beeldje van Natalia en Axel Daeseleire in ‘Eenmaal Andermaal’?

Donderdag 2 maart om 20u35 bij VTM

Een nieuwe antiekstrijd, een nieuwe locatie en uiteraard twee nieuwe duo’s. In ‘Eenmaal Andermaal’, donderdag 2 maart om 20u35 bij VTM, trekken de competitieve tweetallen naar de oudste stad van België en dé internationale hotspot voor antiek: Tongeren. Axel Daeseleire kan rekenen op het enthousiasme van showbeest Natalia en creatief directeur van VTM, Davy Parmentier, mag mee op jacht met Jacques Vermeire. 

Natalia en Axel stoten op twee stenen beelden met een wel heel speciaal verhaal. De eigenaar wil ze enkel verkopen als koppel, maar dat ziet het duo niet zitten. “Ik vind dat ze weinig met mekaar te maken hebben”, verklaart Axel. “Ze beelden nochtans hetzelfde uit. Had u dat nog niet gezien?”, vraagt de eigenaar. Tot grote verbazing van Axel en Natalia wordt er in beide beelden oraal bevredigd. Dat hadden ze even niet zien aankomen…

Bekijk hier de preview:

Na enkele minuten valt Davy’s oog al op een schattige E.T., al kan het kostenplaatje tellen… Jacques is niet meteen overtuigd dus ze snuisteren verder. Even later tikt het duo een gouden fotokader op de kop voor slechts 20 euro. Om het commercieel wat aantrekkelijker te maken, willen ze er graag een oude foto insteken. Davy stelt een kiekje van de Britse Queen Elizabeth voor: “Ik denk dat dat nu heel veel waard gaat zijn.”

Eenmaal Andermaal op donderdag 2 maart om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be. 

Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/359535?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde