Skip to Content
Het stuur in de ene hand, een make-up borstel in de andere: maak kennis met Lady Trucker Katharina

Het stuur in de ene hand, een make-up borstel in de andere: maak kennis met Lady Trucker Katharina

Aflevering 2 op dinsdag 30 maart om 21.50 bij VTM 2

Katharina
Katharina

Het nieuwe seizoen van Lady Truckers nam vorige week een vliegende start. Ondertussen volgden 448.000 kijkers de eerste aflevering - 283.000 voor de aflevering op dinsdag en nog eens 165.000 voor de herhalingen (live+uitgesteld). Nu dinsdag, 30 maart om 21.50, maakt de VTM 2-kijker kennis met ‘Poppemie’ Katharina (26 jaar uit Poelkapelle). Katharina is één jaar Lady Trucker en rijdt sinds enkele maanden voor een klein transportbedrijf. Ze zal nooit in haar cabine stappen zonder er goed uit te zien: “Ik draag elke dag make-up, ook al is het een mannenwereld. Dat maakt me zelfzekerder en vrouwelijk.” En af en toe gooit ze die vrouwelijke charmes in de strijd om iets gedaan te krijgen: “Ik gebruik mijn charmes vaak om te vragen of ik voor mag gaan bij het laden en lossen. Als je ze hebt, moet je ze gebruiken!”, lacht Katharina. 

Op de planning van Lady Trucker Mieke vandaag: bier naar de andere kant van het land brengen. Wanneer Mieke arriveert bij haar eerste stopplaats van de dag, loopt het bijna mis... “Dat was op het randje, maar ik leef gelukkig nog!” En het gevaar is nog niet geweken want bij aankomst op de volgende stop rijdt ze met de flank van haar truck tegen een toren met bakken bier. Het incident brengt Mieke helemaal van slag: “Ik ben helemaal over mijn toeren!” 

Ook Lady Truckers Tineke, Sarah en Chiara starten aan een nieuwe werkdag. Al moet Chiara eerst haar 17 jumping paarden nog voederen. “Ik wou van de paardensport mijn beroep maken maar ik heb een serieuze val gemaakt. Ik ben dan maar overgestapt naar een ander beest: mijn truck!”, vertelt ze. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering:


Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

De preview kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/213009?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde