Skip to Content
Het rommelt én het lekt in Boortmeerbeek: “Ons huis staat onder water”

Het rommelt én het lekt in Boortmeerbeek: “Ons huis staat onder water”

Huis Gemaakt: aflevering 5 op dinsdag 19 april om 20u35 bij VTM

De deadline voor de ruwbouwwerken zit de zes koppels van Huis Gemaakt op de hielen. Elke minuut is kostbaar en op dinsdag 19 april worden de lontjes hier en daar wat korter wanneer er onvoorziene problemen opduiken. In Boortmeerbeek lijkt een bommetje te gaan ontploffen. Terwijl Ines & Sebastien liever bezinnen voor ze beginnen, gaan bulldozers Alexia & Emiel voluit voor de actie. Die verschillende werkwijze begint z’n tol te eisen, vooral wanneer een inschattingsfout van Emiel plots grote gevolgen heeft. “We kregen telefoon van de buurman dat het huis onder water staat…”, aldus Ines. Naarmate de werken vorderen loopt de spanning tussen de koppels verder op.

Bekijk de preview hier:

In Antwerpen zit de teamspirit goed en vormen de Cedric & Anaïs en Lien & Melvin stilaan een geoliede machine. De muren en plafonds zijn gestript en dus mogen ze kabels trekken en leidingen leggen. Maar wel pas na een goedkeurend schouderklopje van werfleider Johny. Wanneer die de werf bezoekt is hij echter not amused.Ik ben boos”, maakt Johny duidelijk. “Maar écht boos hé. Dat is hier een slagveld. Wat ik hier aantref, daar gaan mijn haren recht omhoog van staan. Je kan de trap niet op of je valt naar beneden. De fun voor de bouw gaat eruit als ik zo’n werf zie. Dit kan echt niet.” Commentaar waar Cedric & Anaïs en Lien & Melvin zich niet zomaar bij neerleggen.

Ook in Beringen worden nog naarstig vloeren uitgebroken. Werken waar bij Younes & Eline en Melanie & Didier een geurtje aanhangt. Letterlijk. “De strontput, wat een smerig ding”, aldus Didier. “Wat een kakwerk.” Ook de Limburgse koppels krijgen vandaag werfleider Johny over de vloer. Na zijn inspectieronde valt Johny’s mond open van verbazing. Maar zullen de Limburgers hun deadline halen? Wanneer Dina benadrukt dat een onafgewerkte ruwbouw minder verbouwtijd voor de slaapkamer betekent, neemt de bezorgdheid toe.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/297349?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde