Het mag wat kalmer in de wagen, Louis Talpe

Het mag wat kalmer in de wagen, Louis Talpe

Aflevering 4 van Hoe Zal Ik Het Zeggen? op maandag 23 december 2019 om 20.35

Story image

Dat het wel een toontje lager kan in het verkeer, wil Tiffany Ling-Vannerus aan haar man Louis Talpe laten weten. Die heeft weinig geduld en jaagt zich enorm op in de wagen, met veel frustraties en gevloek tot gevolg.

Story image

De 8-jarige Isaiah voelt zich niet altijd even lekker in zijn vel en daarom wil zijn mama Barbara hem een hart onder de riem steken. Sinds drie jaar heeft Isaiah een hoorapparaatje, maar soms wil hij het niet dragen omdat hij het gevoel heeft dat iedereen naar hem kijkt en dat hij anders is dan de rest. Batman to the rescue.

Story image

Ken heeft één probleem met zijn voor de rest zalige buurman Ludo. Ludo is een doe-het-zelver maar geen geeft-het-terug’er. Enkele maanden geleden leende Ken zijn lijm uit aan zijn overbuur, maar ondanks dat Ken de tube al enkele keren heeft teruggevraagd, ligt de lijm nog steeds bij Ludo. “Dat product kost niet veel, maar het is me om het principe te doen”. Dit is niet de grootste boodschap die Jens al heeft moeten aanbrengen, dus hij gaat het subtiel aanpakken. Daarom gewoon even Clouseau inschakelen, toch?

Story image

Sarah is een grote fan van Niels Destadsbader. Maar haar vriend Angelo is het beu dat ze altijd zit mee te zingen. Of Angelo zijn Sarah een boodschap wil overbrengen? Neen, zij aan hém. “Laat mij nu toch gewoon eens meezingen”. 

Camille en Bapthist zijn zus en broer en zitten samen op kot. Dan zit het er dus al eens bovenarms op. “Met hem op kot zitten is een hele uitdaging. We delen een badkamer en een keuken en hij heeft de gewoonte om zijn afwas op te stapelen en er groeit continu haar op het eten.” Camille schakelt Jens in voor ze met ongedierte te kampen krijgen.  

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde