“Het is hier geen Chirokamp”: the game is on in Boer zkt Vrouw

“Het is hier geen Chirokamp”: the game is on in Boer zkt Vrouw

Aflevering 4 op zondag 12 maart om 19u55 bij VTM

Dina Tersago voorspelde een Boer zkt Vrouw-reeks vol emoties, en dat blijkt op zondag 12 maart niet gelogen. Niet alleen stellen koeienboer Jef en witloof-en frambozenboer Kevin enkele vrouwen teleur wanneer ze moeten kiezen wie op de boerderij mag komen logeren en wie exclusief een dag en nacht met hen mag doorbrengen. Er is ook melkveeboer Stef die de eerste kus uitdeelt. En Raphaël? Voor hem ziet het er minder rooskleurig uit wanneer jaloezie zijn eens zo goed bevriende vrouwen uit elkaar drijft en de bom barst. “Boer zkt Vrouw is geen Chirokamp”, klinkt het bij Raph. Laat het duidelijk zijn: de strijd is geopend.

De dag begint bij de hoefsmid nochtans veelbelovend. Met behulp van afbraakwerken Raphaël op de 24-uurs date, lijkt Jolyns muurtje stilaan te worden gesloopt. Wanneer Jasha en Katrijn het duo vervoegen, valt het Raphaël op dat de twee vrouwen het heel gezellig hebben gehad samen. In die mate zelfs dat hij hen eraan herinnert dat ze hier zijn voor hém, en dat hij echt op zoek is naar de ware liefde. Als de vrouwen een toekomst met hem willen, moeten ze dus een versnelling hoger schakelen: “If you want me, probeer mijn hart dan te veroveren. Het is heel fijn dat jullie zo goed overeenkomen, maar het is hier geen Chirokamp. Jullie zijn hier nog altijd voor mij, dus pak de momenten samen en probeer die vlinders op te wekken.” Raphaël verklaart hiermee echter onbedoeld zelf de strijd voor geopend. En de vrouwen die eens zo goed bevriend waren, staan opeens lijnrecht tegenover mekaar, met alle gevolgen vandien. 

Op de melkveeboerderij in Lier, vallen de profetische woorden “Het is gebeurd”. Het werd gisteravond blijkbaar wel heel gezellig op de 24-uurs date van Stef (29) en Annelore. Maar wat is dat juist, “het”

In Arendonk komen koeienboer Jefs 8 favoriete dames gepakt en gezakt toe, want zij hopen allemaal meteen op logement te mogen. “Komen jullie een hele maand ofzo?”, lacht Jef (33). Maar alle gekheid op een stokje: de geschiedenis leert ons dat sommige vrouwen na de logeerweek effectief meteen bij hun boer introkken. Tijdens een zwempartijtje vraagt Bente aan Jef hoe hij over tattoos denkt, gezien zij er een pak heeft. Blijkt echter dat de boer tattoos een afknapper vindt. Wat betekent dat voor Bentes kansen?

Niet alleen Jef, maar ook witloof- en frambozenboer Kevin (28) kiest op zondag 12 maart welke 3 vrouwen mogen blijven. Hij twijfelt echter of Nikita het boerenleven wel ziet zitten en legt haar even op de rooster. Een onverwacht emotioneel moment waarmee de boer niet goed blijf weet.

Spanning, teleurstelling, jaloezie, onzekerheid, vlinders en de eerste fysieke contacten in aflevering 4 van Boer zkt Vrouw op zondag 12 maart om 19u55 bij VTM en op VTM GO.

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via [email protected]
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be
  • ​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/361937?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde