Het hunkeren naar de zomer kan beginnen: Tien Om Te Zien doet Westende op z’n grondvesten daveren van 15 tot 25 juli

Het hunkeren naar de zomer kan beginnen: Tien Om Te Zien doet Westende op z’n grondvesten daveren van 15 tot 25 juli

8 feestavonden op rij met Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert

Story image

Nu de dagen stilaan beginnen te lengen, laat VTM iedereen dromen van zon en een zwoele, muzikale zomer. Tien Om Te Zien, het meest iconische muziekfeest aller tijden, keert in de zomer van 2024 immers terug naar de zeedijk van Westende. Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert ontvangen er 8 feestavonden op rij opnieuw de crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld. Muziekfans noteren het bij deze dus maar best meteen: van 15 tot 18 juli en van 22 tot 25 juli 2024 moeten ze op de zeedijk van Westende zijn.

“We zijn ontzettend blij dat we volgende zomer opnieuw van de partij mogen zijn in Westende om het Tien Om Te Zien-feest op gang te trekken”, klinkt het enthousiast bij presentatoren Anne, Willy, Laura en Aaron. “Vorige zomer kregen we maar liefst 37.000 muziekliefhebbers over de vloer en waren de uitzendingen elke week goed voor 750.000 kijkers. Het is zo mooi om te zien dat Tien Om Te Zien mensen samenbrengt en hen herinneringen laat maken. Dat we dat nu acht keer na elkaar mogen doen is echt iets om naar uit te kijken. Een zomer vol Tien Om Zien.”

Bekijk de aankondiging hier:

Ook burgemeester Jean-Marie Dedecker kijkt reikhalzend uit naar een nieuwe Tien Om Te Zien-zomer in zijn gemeente: “Never change a winning team. 2023 was een topeditie met de keuze voor het plein aan de Rotonde als duidelijke ‘bulls eye’. Honderdduizenden tv-kijkers, tienduizenden toeschouwers en tientallen tevreden artiesten en medewerkers, prachtige shots en topentertainment naast ons fabuleuze strand. Wat wil een mens nog meer? Wel, nog meer Tien Om Te Zien! Als ze mij al zo zot krijgen om in een Hawaii hemd op het strand te dansen, dan weet je het wel. Ik ben trouwens enorm benieuwd met welke verrassingen de makers van Tien Om Te Zien voor de dag gaan komen, komende zomer”, knipoogt een trotse burgemeester.

Tien Om Te Zien slaat zijn tenten op van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli en van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli 2024. Anne, Willy, Laura en Aaron verwelkomen jong en oud voor de opnames op dezelfde locatie als vorige zomer: De Rotonde op de zeedijk in Westende. Een zomer vol Tien Om Te Zien… iets om nu al naar uit te kijken!

Story image

Niet voor publicatie:
​​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/422619?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde