Skip to Content
Het grootste trouwfeest van Vlaanderen barst los in ‘Blind Getrouwd’

Het grootste trouwfeest van Vlaanderen barst los in ‘Blind Getrouwd’

Maandag 19 september om 20u40 bij VTM

Op maandag 19 september komen de 4 koppels samen in feestzaal De Koolputten in Waasmunster. Daar vieren ze hun huwelijksfeest en dat doen ze, voor het eerst in de geschiedenis van Blind Getrouwd, samen. De eerste twee afleveringen haalden intussen gemiddeld 762 000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 31,4%*.

Story image

Na de obligate fotoshoots wacht Ingeborg ondertussen vol spanning op de pasgehuwde koppels. “Mijn rol is een beetje de gastvrouw zijn. Ik ga iedereen welkom heten, hen geruststellen, en er gewoon zijn voor iedereen. Ik vind het heerlijk en ben de grootste supporter van hen allen!” vertelt ze enthousiast.

Ze wil weten hoe de eerste bewogen dag verlopen is. Lien wil met Joren rustig zien hoe het evolueert: “We hebben nog geen grote gevoelens, dat moet ook niet, maar we gaan elkaar beter leren kennen. Geen druk leggen en ons amuseren, sowieso!” Brecht en Dziubi voelen al wel een duidelijke connectie. “Het is zó een stresserende periode geweest naar dit moment. De spanning bouwde op en die eerste knuffel deed dan zoveel deugd!”, zegt Brecht.

Bekijk hier een preview uit de aflevering:

Voor de koppels de dag écht gaan afsluiten is het nog even alle remmen en benen los op en naast de dansvloer en daar horen ook de individuele openingsdansen bij. De meisjes en Dziubi hadden op voorhand de nummers gekozen en dat bleef tot de eerste noten een verrassing voor hun wederhelften.

Na een mooie maar bijzonder vermoeiende dag vertrekken de koppels naar hun B&B. Na een korte huwelijksnacht worden de pasgehuwden voor de eerste keer wakker naast elkaar. Straks vertrekken ze op huwelijksreis. Het voorzichtig aftasten kan nu écht beginnen…

‘Blind Getrouwd’ op 19 september om 20u40 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
* Absolute cijfers op basis van live kijken + uitgesteld + herhaling, marktaandeel bij VVA 18-54.
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/328040?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde