Harry en Meghan vechten terug

Harry en Meghan vechten terug

Telefacts met Birgit Van Mol, woensdag 23 oktober om 23.00 bij VTM

Story image

Birgit Van Mol brengt in Telefacts een speciaal portret van de Britse Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Een bevriend journalist kon de twee volgen tijdens hun reis door Afrika, de eerste die ze samen maakten met hun zoontje Archie. Het was de derde keer dat journalist Tom Bradby de prins in Afrika volgde, en dat schept duidelijk een vertrouwensband. Voor het eerst praten Harry en Meghan openlijk over de voorbije 2 jaar  en de continue aanvallen die de Amerikaanse in de pers kreeg.  Samen openen ze het vuur tegen de Britse tabloids en vertellen ze over hoe hard de  vaak verzonnen of fel overdreven verhalen bij hen persoonlijk binnenkomen.

Wanneer Meghan de vraag krijgt om te beschrijven hoe het is om lid van de Britse koninklijke familie te zijn, zegt ze: Het is hard. Ik denk niet dat iemand dat kan begrijpen. In alle eerlijkheid: Ik had er zelf geen idee van.”

Ook prins Harry houdt zich geen blad voor de mond wanneer het gaat over de Britse tabloids: “Ik heb een familie om te beschermen. En ik zal mijn familie altijd beschermen. Dus alles wat mijn moeder meemaakte, en wat met haar gebeurde, dat is ongelofelijk belangrijk. En het is niet dat ik paranoïde ben. Ik wil gewoon geen herhaling van het verleden.”

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde