Skip to Content
Halve finalisten zingen voor het eerst samen met Hanne & Marthe

Halve finalisten zingen voor het eerst samen met Hanne & Marthe

Wie stoot door naar de grote finale? K2 zoekt K3 op zaterdag 20 november om 19u55 bij VTM

Story image

K2 zoekt K3 nadert haar grote ontknoping. In de kwartfinale steeg de spanning voor maar liefst bijna 1 miljoen kijkers, goed voor 46,3% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). De halve finalisten moeten nu zaterdag nog één horde overwinnen om het tot in de grote finale van volgende week te schoppen. In die halve finale doen zij voor het eerst waar kijkend Vlaanderen én de jury al een tijdje op wacht: samen zingen met Hanne en Marthe. De 6 halve finalisten zullen dus voor het eerst 6 potentiële K3’s vormen. Bij wie klopt niet alleen de zang, maar ook het hele plaatje het best? Welke 4 kandidaten schitteren volgende week in de grote finale?

Na een spetterend openingsnummer op Superhero zijn er in de halve finale nog 3 Golden Seats in te vullen. Elke halve finalist staat naast Hanne & Marthe om samen een K3-nummer te brengen. De drie die de meeste sterren krijgen van de vakjury en publieksjury stoten rechtstreeks door naar de finale. Voor de andere drie wordt het bang afwachten. Zij strijden in een sing-off tegen elkaar voor het allerlaatste finaleticket. Dat doen ze met nog één laatste solonummer. Nadien staan Hanne en Marthe voor misschien wel hun moeilijkste beslissing tot nu toe. Wie krijgt het allerlaatste Golden Ticket en stoot alsnog door naar de grote finale van K2 zoekt K3?

Met deze songs hopen de halve finalisten de ideale K3 te vormen:

  • Hanne, Marthe en Amy zingen Eyo
  • Hanne, Marthe en Celester zingen Het Gaat Beter Als Je Danst
  • Hanne, Marthe en Diede zingen Jij Bent De Bom
  • Hanne, Marthe en Julia zingen Pina Colada
  • Hanne, Marthe en Luca zingen Drums Gaan Boem
  • Hanne, Marthe en Remi zingen Alle Kleuren

Hanne en Marthe brengen ook naast het podium extra tijd door met de halve finalisten. Als K3 zullen ze samen duizenden kilometers moeten afleggen, dus waar kunnen ze elkaar beter leren kennen dan in de auto? K2 nodigt de kandidaten dan ook uit voor een amusant ritje.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde