Skip to Content
Had André Hazes een glazen bol? Roland Van Beeck wint The Voice Senior 2020

Had André Hazes een glazen bol? Roland Van Beeck wint The Voice Senior 2020

 

Story image

Roland Van Beeck is de winnaar van The Voice Senior 2020. Coach André Hazes riep op voorhand al dat de overwinning binnen was: “Ik ben er heilig van overtuigd dat ik dit ga winnen!” En gelijk kreeg hij. De gepensioneerde tatoeëerder zette vanavond een topprestatie neer en wist daarmee ook de publieksjury te overtuigen. Roland is daarmee 10.000 euro rijker en brengt ook meteen zijn eerste eigen single uit. 

Story image

Van bij de auditie wist Roland iedereen te charmeren met zijn warme, diepe stem. Toch kwam de overwinning als een echte verrassing voor hem. “Ik ben echt overdonderd. Ik had nooit gedacht dat ik The Voice Senior kon winnen. Maar dit is echt geweldig. Ik ben hier heel blij mee", vertelt Roland. 

André Hazes is een fiere coach: “Ik voelde al meteen vanaf de Blind Audition een klik met Roland. Hij heeft veel talent en weet als geen ander gevoel te leggen in zijn muziek. Dat vind ik heel belangrijk. We hebben beiden meegedaan aan deze wedstrijd om te winnen en voila, dat hebben we nu ook waargemaakt (lacht). Ik ben een trotse coach!"

 Ondertussen heeft Roland niet stilgezeten en brengt hij meteen zijn eerste single uit. Samen met producers Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak dook Roland de studio in om een bewerking op te nemen van ‘To Make My Life Beautiful’, van de Schotse rockartiest Alex Harvey. "Dat lied is altijd in mijn gedachten blijven hangen. Daarom dat ik deze knappe song graag een tweede adem wilde geven. Ik ben erg blij met het resultaat", vertelt Roland.


Niet voor publicatie

De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ 
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be 
De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/185873?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde