Skip to Content
Haantjesgedrag, verbodsborden en véél patatjes in een nieuwe aflevering van Lady Truckers

Haantjesgedrag, verbodsborden en véél patatjes in een nieuwe aflevering van Lady Truckers

Vanaf maandag 4 april om 21u55 bij VTM 2

De brandstoftanks zijn gevuld en de motoren ronken terug: op maandag 4 april om 21u55 bij VTM 2, nemen onze straffe Lady Truckers de kijker weer mee on the road. Al heeft die af en toe meer weg van een hindernissenparcours. 

Dat ondervindt de stoere Lady Trucker Evelyn aan den lijve. Tijdens de eerste dag van haar opleiding wordt ze meteen zwaar op de proef gesteld wanneer ze een container in hartje Mechelen - een paradijs voor fietsers en wandelaars, maar een nachtmerrie voor vrachtwagenchauffeurs - moet droppen. Een ongeduldige klant voert de druk verder op. 

Brenda, die je meteen herkent aan haar Lara Croft-truck, is dan weer getuige van mannelijk haantjesgedrag wanneer ze een lading bier moet lossen. In de truckerswereld geldt de wet der sterksten en worden vetes blijkbaar uitgevochten door… elkaars zijspiegel eraf te rijden.

Brenda vertelt over haar jeugd en haar liefde voor Lara Croft:

Ook voor Chiara wordt het geen rustige dag. Ze gaat voor het eerst de baan op als medezaakvoerder van de nieuwe zaak die ze samen met haar papa opstartte. Al moet ze haar weg - letterlijk - nog wat vinden. 

En moeten er nog patatjes zijn? Terwijl ervaren rot Saidja heel wat geduld moet uitoefenen wanneer ze een lading aardappelen bij de boer ophaalt, bereidt lachebek Linda - tot voor kort nog aan de slag als maatschappelijk werkster -  haar favoriete maaltijd in haar truck: patatjes!


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/294324?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde