Haalt de defecte stoommachine van Francesco Planckaert het van het modieuze schelpenvestje van Jamie-Lee Six in Eenmaal Andermaal?

Haalt de defecte stoommachine van Francesco Planckaert het van het modieuze schelpenvestje van Jamie-Lee Six in Eenmaal Andermaal?

Aflevering 1 op donderdag 2 februari om 20u35 bij VTM

Vlaanderens grote koopjesbattle is weer geopend. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Eenmaal Andermaal, op donderdag 2 februari om 20u35 bij VTM, trekken Jacques Vermeire en Axel Daeseleire naar de kust. Jacques vormt een duo met Francesco Planckaert, zelf verzamelaar van zowat àlles, en Axel kan rekenen op het jonge enthousiasme van Jamie-Lee Six. Elk duo krijgt een budget van 750 euro waarmee ze 3 objecten moeten kopen in slechts 3 uur tijd. 

Hun zoektocht begint op een brocantemarkt in De Haan. Na amper vijf minuten kunnen Axel en Jamie-Lee hun eerste object al op de kop tikken. Jacques speelt een overenthousiaste Francesco dan weer meteen kwijt op de markt.

Nadien zetten de duo’s hun zoektocht verder in de antiekwinkels van Oostende. In ‘De Zoeten Inval’ wordt Jamie-Lee verliefd op een vestje met schelpen van het bekende Oostendse Bal Rat Mort. Ook Axel vindt het “iel bijzonder”. Maar hoeveel moeten ze dokken voor zo’n speciale vondst? 

Francesco lijkt wel geboren voor het vak. In een antiekwinkel valt zijn oog op een miniatuur stoommachine van Mamod die ergens verstopt staat en niet eens te koop is. “Dit is écht mijn ding. Als m’n kleinste dit moest zien hé”, klinkt het. “Ik kan er niet aan doen, ik ben er verliefd op.” Jacques vertrouwt erop, maar als ze hiermee willen scoren, zullen ze de machine wel eerst aan de praat moeten krijgen. Dat probeert Francesco eigenhandig, want waar hij gaat, gaat ook zijn gereedschapskist. Lukt het hem de oude stoommachine weer te laten rijden?

Bekijk hier de preview:

Eenmaal Andermaal, op donderdag 2 februari om 20u35 bij VTM en op VTM GO.


Niet voor publicatie

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/354319?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde