Grootste renovatie in 130-jarige geschiedenis van het iconische Raffles Hotel in Singapore

Telefacts Zomer op donderdag 1 augustus om 22.45 bij VTM

Story image

In het hart van Singapore, één van de modernste steden ter wereld, staat een iconisch gebouw al meer dan 100 jaar onveranderd. Het Raffles Hotel is een toonbeeld van elegantie, verfijndheid en service uit lang vervlogen tijden.

Raffles: Remaking an Icon geeft op donderdag 1 augustus in Telefacts Zomer een unieke inkijk achter de schermen van één van de exclusiefste hotels van Singapore tijdens de grootste renovatie in haar 130-jarige geschiedenis. We ontmoeten het toegewijde personeel: Bernd, de hotelmanager die de klachten van de gasten over de renovatie met de glimlach behandelt, Roslee, de duty-manager die vaak met gasten bevriend raakt, Kaeley, die de hele inventaris in goede banen moet leiden en de Franse chef-kok Pierre die af en toe licht ontvlambaar is. Zij proberen de Raffles-standaard hoog te houden wanneer het hotel rondom hen afgebroken wordt.

Niet voor publicatie:
Foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be.
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/.

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://persweb.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic en Joe

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde