Grootse uitdaging in Tiny House Battle: huisje voor twee pubers én een slang

Grootse uitdaging in Tiny House Battle: huisje voor twee pubers én een slang

Tiny House Battle: morgen, dinsdag 17 januari, om 20u35 bij VTM

In Tiny House Battle bouwen twee teams deze week een nieuwe thuis voor Ingrid (uit Adegem) en haar twee tienerdochters. Na een moeilijke periode wil Ingrid een frisse start maken in een eigen, tiny house. “We willen een keuken met een verplaatsbaar eiland, één kamer beneden, een bovenverdieping met twee slaapkamers waar je recht kan lopen en een badkamer met een bad”, klinkt het. De bouwteams vragen zich meteen af of al deze grootse wensen wel in een klein huisje passen. Bovendien hebben de dochters van Ingrid nog een heel speciaal, extra verzoek voor de bouwteams. “We krijgen binnenkort een slang als huisdier en die moet ook een plek krijgen in ons tiny house”, klinkt het.

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Aan de droom van Ingrid en haar dochters wordt deze week druk gebouwd door twee gemotiveerde bouwteams. Team oranje (uit Lint) bestaat uit vier stoere mannen die elke dag samenwerken in de bouw. “We gaan creatief onze eigen draai geven aan ons tiny house en vooral letten op details”, klinkt het. Team blauw (uit Meulebeke) wil dan weer het verschil maken met snelheid en efficiëntie. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialiteit en daarmee willen ze de overwinning in de wacht slepen. De geografische battle zorgt voor een ongeziene snelheid bij beide teams. Nog nooit schoten de teams zo snel op. Doorheen het ontwerpproces worden ook heel wat gedurfde keuzes gemaakt en risico’s genomen. “Ingrid wou alles in het wit en zij schilderen de helft in het zwart. Vreemde tactiek!”, oordeelt Nora. Welk bouwteam blaast de koper omver? En welk huisje wordt gekocht en schittert binnenkort ergens in Vlaanderen?


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

 Bovenstaande preview kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/350775?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde