Goedele Liekens keert samen met dochters Merel en Céleste terug naar 1975

Goedele Liekens keert samen met dochters Merel en Céleste terug naar 1975

Groeten Uit 1975, morgen 14 januari om 20u35 bij VTM

Story image

Morgen, dinsdag 14 januari, reizen kijkers om 20u35 terug naar de 70’s tijdens de tweede aflevering van Groeten Uit. Op de deuntjes van ABBA rijden Goedele Liekens, haar twee dochters Merel en Céleste en hond Maurice terug naar 1975, het jaar waarin Goedele 12 was.

Tijdens het weekend ontdekt Goedele al snel dat dochter Merel wel erg op haar lijkt wanneer ze meermaals een flesje wil openen met haar tanden: “Stopt daar nu toch eens mee!” Hoewel de kledij van toen op veel enthousiasme kan rekenen van het trio, worden niet alle series uit het verleden even positief onthaald.

Goedele krijgt ook hoog bezoek van haar chirovriendinnen en dat lokt meteen spontaan gedrag uit: “Ik heb toch geen Begijnendijks gesproken? Ik dacht dat ik dat niet meer kon!”, lacht Goedele. Wanneer Goedele en haar vriendinnen vervolgens de boekjes en TV over de seksuele voorlichting terugzien, is het lachen geblazen en daar snappen dochters Merel en Céleste niets van. Wanneer An Lemmens aan het einde van de driedaagse opduikt met de ingeleverde smartphones, wil ze een korte analyse van het weekend. Wat vonden ze nu echt van het interieur, het eten, de kledij en de ambiance? 

Story image

Niet voor publicatie: 
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde