Gezinsuitbreiding voor Bab Buelens en Vincent Banic in Beestig

Gezinsuitbreiding voor Bab Buelens en Vincent Banic in Beestig

Aflevering 3 op zaterdag 9 mei om 18.25 bij VTM

Story image

‘Puppyfever!’ In Beestig gaat dierendokter Joshua nu zaterdag, 9 mei om 18.25, op zoek naar de ideale puppy voor tortelduifjes Bab Buelens en Vincent Banic. Bab en Vincent hebben alvast enkele eisen voor hun toekomstige viervoeter: “We willen graag een lieve, sociale, knuffelbare en schattige hond”, vertelt Bab, “Eentje met veel haar, daar kun je goed in roefelen als je knuffelt.” Joshua neemt het koppel mee op kraambezoek bij een nestje Amerikaanse Cocker Spaniels, de perfecte match volgens hem. Bij aankomst is Bab meteen enthousiast: “Oh hoe leuk, it’s so fluffy!” Welke puppy mag over een paar maanden intrekken bij het koppel en hebben ze al een naam in gedachten?  

Bab en Vincent zijn niet de enige dierenliefhebbers in bekend Vlaanderen. De kijker maakt ook kennis met Border Collie Lasse. Sinds zijn komst, is geen enkele schoen meer veilig ten huize Saartje Vandendriessche. “Het is een schat van een hond, maar hij doet graag zijn goesting en eet ook heel graag sloffen en pantoffels”, zegt Saartje.  

Verder loopt Joshua stage bij boerenpaard Dina en garnaalvisser Stefaan en leren we meer  over de manier waarop vogels communiceren, neuriënde apen en veelvraten in de dierenwereld. 

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Bovenstaande preview is via deze embedcode over te nemen:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/145276?autoplay=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde