Geven Ben en Lisa elkaar het jawoord in de ultieme ontknoping van ‘Lisa’?

Geven Ben en Lisa elkaar het jawoord in de ultieme ontknoping van ‘Lisa’?

De grote finale van Lisa, zaterdag 21 oktober om 19u55 bij VTM

Story image

Geven Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) elkaar eindelijk het jawoord? Of kan Jonas (Oscar Willems) het tij nog doen keren en wordt het huwelijk afgeblazen? De fans van Lisa komen het op zaterdag 21 oktober om 19u55 te weten in de ultieme ontknoping van de VTM-telenovelle. Eindigt het als een betoverend sprookje of neemt het verhaal een onverwachte wending?

De bittere scheiding van Jonas en Lisa, het hoederecht over hun kind en de wrede jaloezie tussen Ben en Jonas. De spanningen zijn te snijden. Jonas speelt het bikkelhard en Lisa’s twijfels doen haar de das om. Hoewel ze een jaar geleden al haar droomhuwelijk heeft gehad, stapt ze nu opnieuw in het huwelijksbootje, maar dan met een andere man. Is dit wat ze echt wil? Geeft ze toe aan haar ware gevoelens of kiest ze voor een leven met Ben?

Intussen lijkt de vonk tussen Vic (Briek Lesage) en Katja (Anouck Luyten) over te slaan, neemt Jonas een drastische beslissing, is Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) druk in de weer met de voorbereidingen van het huwelijk en worstelt ook Elke (Femke Verschueren) met haar gevoelens. Wordt het huwelijksfeest een avond vol romantiek en verzoening of eindigt het met gebroken harten?

Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde