Skip to Content
Geike Arnaert en Luka Cruysberghs brengen samen speciale heruitgave van Hooverphonic-hit ‘Mad About You’ in RIP 2020

Geike Arnaert en Luka Cruysberghs brengen samen speciale heruitgave van Hooverphonic-hit ‘Mad About You’ in RIP 2020

Morgen, woensdag 30 december, om 20.40 bij VTM

Story image

Guga Baúl, Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans en Jonas Van Geel halen morgen, woensdag 30 december om 20.40 bij VTM, in RIP 2020 opnieuw onderwerpen, personen, gebeurtenissen en tv-programma’s boven die opvielen in het afgelopen jaar. Dé comeback van 2020 is die van Geike Arnaert bij Hooverphonic. In een speciale heruitgave van de klassieker ‘Mad About You’ doen Geike (Nathalie) en voormalig Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs (Ruth) elk hun relaas van de feiten.

Beluister het nummer hier:

Story image

Reporter Ruth reist naar 2021. Ze brengt er verslag uit vanop de markt van Wuhan in China, waar het coronavirus is ontdekt. Daar loopt Ruth niemand minder dan viroloog Marc Van Ranst tegen het lijf. En alsof één Marc Van Ranst nog niet genoeg is, komt ze erachter dat er in 2021 zelfs klonen van hem rondlopen in China. Ruth weet dus niet waar kijken wanneer ze geconfronteerd wordt met niet één, maar twee Marcen van Ranst.

Frances Lefebure (Nathalie) gaat samen met haar team van ‘Make Belgium Great Again’ ‘s nachts op pad voor een nieuwe guerilla-actie. Ze heeft een vreedzaam alternatief bedacht voor het beschadigen van Leopold II-standbeelden. En zoals elke campagne van ‘Make Belgium Great Again’ wordt ook deze ondersteund door een bijhorend gadget: de ‘woke’-melder, die een signaal geeft wanneer er een gevoelig maatschappelijk thema ter sprake komt.

Eén van de meest besproken momenten van het afgelopen jaar waren toch wel de PowerPoint-presentaties van de Nationale Veiligheidsraad. In RIP 2020 presenteert minister Sophie Wilmès (Nathalie) haar persoonlijke hoogtepunten van dit jaar in… een nieuwe PowerPoint.

De afleveringen van RIP 2020 zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/188766?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde