Gebroken harten en een eerste kus in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Gebroken harten en een eerste kus in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, op maandag 18 november 2019 om 20.35

Story image

Een rollercoaster van emoties. Zo kan je Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond op maandag 18 november makkelijk bestempelen. Sommige harten worden gebroken maar er valt ook een eerste kus…

Bij Sabine en Marijke slaat de twijfel toe: zien zij een leven in respectievelijk Kaapverdië en Duitsland met Etienne en Gerard wel zitten? Aline, Evelien en Charlotte willen nu echt uit hun lijden verlost worden: wie van hen mag mee op romantische trip met Stephan doorheen Canada? De horseman moet dus meteen twee dames tegelijk teleurstellen. Etienne staat in Cabo Verde voor zijn finale keuze: wie mag nog even langer blijven?

Rani en Victor vertrekken op romantische uitstap, net zoals Marianne en Remco, die gaan glampen in de Finse natuur. Zo kunnen ze kijken of er iets moois kan bloeien tussen hen. In Duitsland echter, gaat het er tussen Gerard en Marijke minder romantisch aan toe.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde