Geboortegeschenkjes voor zwangere Nathalie Meskens

Geboortegeschenkjes voor zwangere Nathalie Meskens

Beste Kijkers op woensdag 16 oktober om 20.35 bij VTM

Story image

Hét nieuws van de week kwam deze week van Nathalie Meskens zelf: ze verwacht haar eerste kindje. Panelgasten Rani De Coninck, Eva De Roo en Sam De Bruyn hebben op woensdag 16 oktober een toepasselijke cadeautje meegebracht. Philippe Geubels dacht al na over het geboortekaartje, dat, indien het een jongetje is, best interactief kan zijn. Nathalie wordt ook verrast met een overvloed aan gelukwensen in een filmpje dat heel wat bekende vrienden voor haar hebben opgenomen.

Story image

Ook (de namaak) Dany Verstraeten is weer van de partij en polst bij Nathalie hoe goed hij nog in de markt ligt. Dat heeft te maken met het nieuws dat Dany brengt uit een Frans dorp. Daar zou de burgemeester een arrest hebben uitgevaardigd waardoor mensen met een lelijk gezicht niet meer op straat mogen komen. Aan het panel om te raden hoe de vork écht in de steel zit.

In ‘M/V/X van de week’ krijgt Nathalie dubbel bezoek. Een man deed iets uitzonderlijks twee keer: trouwen. Een tweeling uit Geraardsbergen trouwde op dezelfde dag met hun vrouwen, die bovendien ook erg op elkaar lijken. En dat is niet het enige wat Laurent en Sébastien Neufkens samen doen… 

Niet voor publicatie:
Foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be. 
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde