Skip to Content
Gaêtan heeft een duidelijke missie: wie ziet een trio zitten met Cristina en hem?

Gaêtan heeft een duidelijke missie: wie ziet een trio zitten met Cristina en hem?

Free Love Paradise: morgen, donderdag 26 november, om 20.45 bij VTM 2

Story image

De 6 koppels van Free Love Paradise blijven de grenzen van hun open relatie verleggen in dit ultieme relatie-experiment. Na een zwoele feestavond belandde vrijgezel Laura in bed bij Lenny en Tamara. Ook Gaêtan en Cristina hebben hun zinnen gezet op de Gentse Laura. In de vierde aflevering van morgen, donderdag 26 november, om 20.45 bij VTM 2 gaat Gaêtan alleen op date met haar en heeft één duidelijke opdracht: “Voor mij is het ‘man on a mission’. Laura heeft een paar keer aangegeven dat ze er voor open staat, dus tijd om haar te vragen wat zij van ons vindt.” Cristina steunt haar Gaêtan voor honderd procent : “Gaêtan wilt zo’n trio al heel lang en hij heeft het nog nooit kunnen bereiken. En ik wil de eerste vriendin van hem zijn waarbij het wel kan gebeuren.” Gaat vrijgezel Laura mee in hun avontuur, of wordt het een koude douche voor Gaêtan?

Ook Robin en Kéty hebben stilaan hun favoriete vrijgezellen. Kéty kan het goed vinden met vrijgezel Keanu en Robin trekt meer en meer naar de Nederlandse Lindy. Op een nieuw feestje in de Secret Garden blijft Robin z’n pijlen op haar richten. En dat leidt tot een passionele kus. “Actions speak louder than words zeker”, lacht Robin. “Maar dan wilde ik het wel meteen tegen Kéty zeggen vooraleer ze het van iemand anders zou horen”.

De afleveringen van Free Love Paradise zijn ook te (her)bekijken op VTM GO. De vijfde aflevering is aansluitend op de uitzending van donderdagavond ook al in preview te bekijken via Streamz.


Niet voor publicatie:
Voor meer informatie over Free Love Paradise kan je terecht bij Kris Spaepen: kris.spaepen@dpgmedia.be - +32 475 78 13 34
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde