Freek Braeckman blikt samen met vijf bekende Vlamingen terug op de strafste gebeurtenissen en meest pakkende verhalen van 2023 in ‘De Film van het Jaar’

Freek Braeckman blikt samen met vijf bekende Vlamingen terug op de strafste gebeurtenissen en meest pakkende verhalen van 2023 in ‘De Film van het Jaar’

Dinsdag 26 december om 21u45 bij VTM

Story image

In ‘De Film van het Jaar’ blikt Freek Braeckman samen met vijf bekende Vlamingen terug op de strafste gebeurtenissen en meest pakkende verhalen van 2023. Voor elk van hen was het een bijzonder jaar. Samen kijken ze naar indrukwekkende beelden en pakkende verhalen uit het afgelopen nieuwsjaar. Welke hoogte- en dieptepunten zullen hen bijblijven? En welke straffe beelden van 2023 staan op hun netvlies gebrand?

Voor Dany Verstraeten was het een emotioneel jaar waarin hij afscheid nam van zijn collega’s bij VTM NIEUWS en de trouwe kijkers. Koen Wauters zag dan weer zijn lang gekoesterde jongensdroom in vervulling gaan met een verrassende stunt op Pukkelpop. Minister Annelies Verlinden stond voor een moeilijke beslissing toen een moslimterrorist twee voetbalsupporters doodschoot in Brussel. Het lot van tienduizenden supporters in het Koning Boudewijnstadion lag in haar handen. En ‘Blind Getrouwd’-lovebirds Brecht en Jolien wisten dan weer heel Vlaanderen te vertederen met hun liefde.

‘De Film van het Jaar’ brengt verhalen van vreugde en verdriet, boosheid en ontroering,verwondering en verbazing. Van de oorlogen in Gaza en Oekraïne tot de overstromingen in de Westhoek, en de steeds grotere impact van de klimaatverandering. Het proces Sanda Dia zorgde voor verontwaardiging, een fantastisch Belgisch sportjaar en enkele opmerkelijke comebacks in de showbizz leverden dan weer heel wat vreugde en plezier.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde