Skip to Content
Flo Windey test nieuwe sekssnufjes uit en doorbreekt taboes rond drugs in eerste eigen programma Club Flo

Flo Windey test nieuwe sekssnufjes uit en doorbreekt taboes rond drugs in eerste eigen programma Club Flo

Nieuw: vanaf donderdag 19 november om 21.45 bij VTM 2

Story image

Vanaf donderdag 19 november gaat Flo Windey in haar eerste eigen programma Club Flo op ontdekking in de wereld van seks en verdovende middelen. Flo gaat zelf op pad om nieuwe sekssnufjes uit te testen en ervaringen uit te wisselen. Zo kijkt ze naar virtual reality porno, bezoekt ze de enige sekstoyfabriek in Europa, waar ze eigenhandig dildo’s maakt, en volgt ze in een afkickcentrum iemand in herstel van verslaving om het taboe te doorbreken. 

Flo praat in Club Flo ook met bekende Vlamingen zoals Lauren Versnick en Lize Feryn heel open over thema’s zoals seks, drugs, alcohol, gender en mentaal welzijn. Met verschillende andere gasten die over hun eigen ervaringen komen getuigen, doorbreekt ze taboes rond bijvoorbeeld BDSM, vaginisme of XTC-gebruik. 

Iedere jongere ontplooit zich op een andere manier”, vertelt Flo Windey. “Ik wil tonen dat jij en ik niet de enige zijn, die bepaalde dingen leuk of juist onaangenaam vinden op gebied van seks en verdovende middelen. Dat is echt voor iedereen anders. Waar ik op kick, daar kick jij misschien niet op en dat is oké. Iedereen tast op een andere manier hun grenzen af en die grenzen ga ik ook eens opzoeken.

Club Flo volgt Club Flo Doc op, waarin Flo Windey momenteel elke donderdag de meest intrigerende internationale seksdocu’s toont en bespreekt. Club Flo wordt gemaakt door Het NieuwsHuis, het productiehuis van programmamaker Eric Goens, en is vanaf 19 november elke donderdag om 21.45 te zien bij VTM 2.

Niet voor publicatie: 
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde