Flaneren op de wereldberoemde Champs-Elysées, zomaar vanuit je zetel

Flaneren op de wereldberoemde Champs-Elysées, zomaar vanuit je zetel

‘De Champs-Elysées’ op maandag 8 en dinsdag 9 juli in Telefacts Zomer om 22.30 bij VTM

Story image

De Avenue des Champs-Elysées, is één van de bekendste straten ter wereld, dankzij de luxueuze winkels, hotels en restaurants. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen uit de hele wereld ernaartoe om hun ogen de kost te geven, te genieten van culinaire hoogstandjes of zich te verwennen met mooie kleren, juwelen en parfums. Op maandag 8 en dinsdag 9 juli duikt Birgit Van Mol in Telefacts Zomer achter de schermen van de meest prestigieuze en breedste laan van Parijs.

Ondernemers die er een zaak hebben, willen kapitaalkrachtige toeristen uit binnen- en buitenland aantrekken om hen onder te dompelen in een gevoel van luxe én natuurlijk ook om hen zo veel mogelijk te laten uitgeven. Om te blijven voldoen aan de hoge standaarden gaan horeca- en winkeluitbaters er tot het uiterste. Zoals de uitbaters van restaurant en hotel Fouquet’s, een vijfsterrenzaak. Zo hebben ze een suite waarvoor je maar liefst 20.000 euro per nacht neertelt. 

Bekijk hier de trailer:

En dan is er ook het bloeiende nachtleven, onder meer met het cabaret Lido de Paris, dat 70 jaar bestaat. Maar ook iedere Franse nationale feestdag staat de boulevard centraal, voor  het defilé. En de Champs-Elysées zijn ook altijd het sluitstuk van de Tour De France. 

'De Champs-Elysées', op maandag 8 en dinsdag 9 juli in Telefacts Zomer bij VTM en op VTM GO.


Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde