Skip to Content
Flamboyante Meilandjes moeten het zonder centen doen en trekken de nieuwe woensdagavond van VTM 2 op gang

Flamboyante Meilandjes moeten het zonder centen doen en trekken de nieuwe woensdagavond van VTM 2 op gang

“De Meilandjes Zonder Centen”, vanaf 11 mei iedere woensdag om 20u40 bij VTM 2

We kennen ze van hun chique kasteel in Frankrijk en hun excentrieke levensstijl. Maar in “De Meilandjes zonder centen”, vanaf woensdag 11 mei om 20u40 bij VTM 2, laat het flamboyante gezin van Martien Meiland alle luxe achterwege en lopen ze in de schoenen van gezinnen die het met véél minder moeten stellen. Martien, Erica, Maxime en haar twee dochtertjes ruilen hun miljoenenwoning in voor een bescheiden huurhuis en moeten een maand lang rondkomen met een leefloon. Ze mogen een toilettas en één koffer met kleding meenemen, that’s it. Verwacht je aan hysterisch gegil van Martien Meiland wanneer hij beseft dat er voor “wijnen, wijnen, wijnen” simpelweg geen budget is. Met het programma, dat bij onze Noorderburen een groot succes werd onder de titel ‘Chateau Bijstand’, vragen de realitysterren aandacht voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. 

Met de familie Meiland aan boord bedient de nieuwe woensdagavond van VTM 2 de liefhebbers van straffe en onvervalste reality op hun wenken. De Meilandjes trekken de woensdagavond van VTM 2 op gang door alle luxe overboord te gooien. Later op de avond, om 21u40, wordt de kijker met de nieuwe realityreeks ‘Achter De Sterren’ dan weer meegezogen in de wondere wereld van het prestigieuze luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp. Met reality van de bovenste plank wordt de kijker zo in één avond ondergedompeld in twee werelden die mijlenver uit elkaar liggen.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde