Feesten en reizen: Luk Alloo brengt verhalen waar we tijdens de lockdown van dromen

Feesten en reizen: Luk Alloo brengt verhalen waar we tijdens de lockdown van dromen

Laatste aflevering van Alloo in de Nacht op donderdag 16 april om 21.35 bij VTM

In de laatste aflevering van Alloo in de Nacht op donderdag 16 april brengt Luk Alloo verhalen waar mensen tijdens de lockdown van dromen. Hij bezoekt onder andere een fuif en vergezelt ook een familie die midden in de nacht het vliegtuig neemt om op vakantie te gaan. Opnames die uiteraard dateren van vóór de coronamaatregelen. Luk blikt terug op een succesvol seizoen van Alloo in de Nacht, met gemiddeld bijna 600.000 kijkers en 25,3% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).

Om 03.30 uur nemen Denise en Jean een taxi om hen samen met hun dochter en kleinzoon naar de luchthaven van Zaventem te brengen. “We gaan met het hele gezin voor de derde keer op reis”, vertellen ze aan Luk. “Nu een weekje naar Gran Canaria. Dat zal ons goed doen.” 

Luk heeft ook een afspraak met bakker Christiaan, die ‘s nachts 500 broden bakt om ze in 23 broodautomaten te koop aan te bieden. Tijdens de broodronde in Aalst bezoekt Luk een ‘pillampenfuif”, een fuif waar enkel met zaklampen voor licht wordt gezorgd. Nadien ontmoet hij in een benzinestation nog mensen die naar concerten zijn geweest, zich opmaken om naar een discotheek te gaan, iets te gaan eten op restaurant en hebben afgesproken met een date.

Op Radio 1 verzorgt Chris Van den Abeele al 8 jaar ‘s nachts het radionieuws. Hij zet zich al jaren bewust in quarantaine. “Ik ben een romanticus! Daarom wil ik op weinig bevolkte redacties werken. Ik wil stilte en eenzaamheid!”, klinkt het. Luk eindigt Alloo in de Nacht met een bezoek aan de NMBS-werkplaats in Melle, waar de treinen ‘s nachts hersteld en onderhouden worden.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde