Feest met Viktor & Kobe, nostalgie met Danny Fabry en het solodebuut van Hugo in Tien Om Te Zien

Feest met Viktor & Kobe, nostalgie met Danny Fabry en het solodebuut van Hugo in Tien Om Te Zien

Aflevering 2 op vrijdag 4 augustus om 20u30 bij VTM

De Tien Om Te Zien-muziektrein is opnieuw vertrokken en ging vorige week met volle snelheid van start. De eerste uitzending bij VTM was goed voor 750.000 kijkers en haalde 38,6% marktaandeel*. Dat feest wordt komende vrijdag nog eens overgedaan. Anne, Willy, Laura en Aaron maken het podium vrij voor dj’s Viktor & Kobe, internationale gast Willy William en ex-Lasgo-zangeres Evi Goffin, die nog één keer de monsterhit Something brengt. De Vlaamse Supertip is deze week extra bijzonder, want Hugo Sigal brengt in primeur zijn eerste solosingle zonder zijn geliefde Nicole. 

Anne en Willy ontvangen ook twee artiesten uit de beginjaren van Tien Om Te Zien. Mama’s Jasje krijgt de hele zeedijk stil met Zo Ver Weg uit 1991 en Danny Fabry brengt de sfeer erin met Ça C’est La Vie uit 1989. De TOTZ-top 20 wordt deze week bestormd door Metejoor, Bart Kaëll, Francisco, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs, Isabelle A en CAMILLE. Jaap Reesema brengt Papa en Aaron Blommaert verlaat heel even zijn presentatieplekje om zijn single Zonde te zingen. Bazart & Guusje zorgen ten slotte voor een verrassing van formaat wanneer plots Sergio Quisquater de gitaar overneemt.

Tien Om Te Zien staat deze week ook stil bij het overlijden van presentatrice Bea Van der Maat, die mee aan de wieg stond van het programma. De aflevering van morgen wordt daarom aan Bea opgedragen en ingeleid met een eerbetoon.

Story image

Niet voor publicatie:

​* Absolute cijfers op basis van live kijken + uitgesteld + herhaling, marktaandeel bij VVA 18-54.​​​
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde