FAROEK zoekt verkrachter van 14-jarig meisje

FAROEK zoekt verkrachter van 14-jarig meisje

Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes vanavond om 21.45 bij VTM

Story image

In de zomer van 2018 is een meisje van 14 jaar uit Hasselt verkracht toen ze aan het joggen was. Het heeft zes maanden geduurd voor het kind er voor het eerst over durfde te praten. Uiteindelijk is ze samen met haar moeder aangifte gaan doen. Alle sporen in het onderzoek lopen momenteel dood, maar het meisje kan wel een heel goede beschrijving geven van de dader. Politie en parket in Limburg rekenen nu op de hulp van kijkers van FAROEK. Ze roepen op om het getuigenis van het meisje zoveel mogelijk te delen. Want hoe meer mensen dit zien, hoe groter de kans op het vinden van de dader.

Faroek Özgünes en Evelien Thijs 
-Parket Limburg
Faroek Özgünes en Evelien Thijs
-Parket Limburg

Naar aanleiding van de oproep van het federaal parket vorige week over de saboteur in de kerncentrale van Doel 4, zijn nu al 64 tips binnengekomen. De meeste zijn van kijkers die de man op de robotfoto denken te herkennen. Alle tips worden nu grondig onderzocht door de federale politie. Hopelijk komt er zo binnenkort een doorbraak.

 Verder in FAROEK:

-Een overvaller gaat aan de haal met 3.000 euro uit de kassa van een gokkantoor in Kortenberg.

-Een man die net uit het ziekenhuis van Geraardsbergen komt, wordt door twee oplichters aangesproken en bestolen.  

-Politie en parket in West-Vlaanderen heropenen een cold case en vragen tips over de vermiste Ringo Deman.

-Inbrekers roven een volledige penthouse in Antwerpen leeg terwijl de bewoners op vakantie zijn. De buit bedraagt meer dan 100.000 euro.

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde