Skip to Content
FAROEK zoekt verdachte na rellen op het strand in Blankenberge

FAROEK zoekt verdachte na rellen op het strand in Blankenberge

Faroek Özgünes helpt vanaf vanavond, woensdag 30 september om 22.55, opnieuw misdrijven oplossen bij VTM

Vanavond, woensdag 30 september 2020, is FAROEK terug van weggeweest. VTM NIEUWS-gerechtsspecialist Faroek Özgünes gaat in zijn opsporingsprogramma opnieuw op zoek naar daders van misdrijven, vermiste personen of naar getuigen. Beginnen doet FAROEK vanavond, woensdag 30 september om 22.55, met een zoektocht naar één van de relschoppers in Blankenberge. Bijna acht weken na de rellen op het strand deze zomer, zijn de meeste zware relschoppers geïdentificeerd. Maar het gerecht zoekt nog één man die zich bijzonder agressief gedroeg. In FAROEK doet de politie van Blankenberge een beroep op de kijkers om te weten te komen wie die man is.

Bekijk hier de trailer van FAROEK:

Story image

In Gent zoekt Faroek Özgünes mee naar de zogenaamde ‘voetenman’. Deze man valt studentes lastig door hun blote voeten te betasten, eraan te ruiken en ze tegen zijn gezicht te houden. De man zou dit al veertien jaar doen. Bij de start van het nieuwe academiejaar verspreidt de politie nu zijn robotfoto in de hoop dat iemand hem herkent.

FAROEK geeft beelden vrij van een verdachte die een 77-jarige vrouw heeft overvallen in haar huis in Antwerpen. Hij bond haar vast en nam daarna twee uur lang de tijd om haar woning te doorzoeken. De vrouw moest al die tijd vastgebonden op een stoel blijven zitten. 

Verder in FAROEK:

  • Een exhibitionist heeft het gemunt op een 8-jarig meisje in Laken
  • Een apothekeres uit Dworp stelt zich koelbloedig op tegen twee overvallers
  • In Sint-Jans-Molenbeek komen twee andere overvallers van een apotheek duidelijk in beeld 

De afleveringen van FAROEK zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be
De trailer kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/171337?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde