FAROEK zoekt verdachte die 18-jarig meisje wilde verkrachten

FAROEK zoekt verdachte die 18-jarig meisje wilde verkrachten

Vanavond, dinsdag 9 juni, om 21.40 bij VTM

Story image

Vanavond vertelt de 18-jarige Manon in FAROEK hoe ze in een park vlakbij haar huis in Kraainem door een onbekende man werd gevolgd en vastgepakt. De man zei dat hij haar ging verkrachten en wilde haar rok uitdoen. Manon gaf hem een kniestoot en kon gelukkig ontkomen, maar ze is nog altijd bang om alleen buiten te komen. Volgens de politie was de man echt op zoek naar een slachtoffer. Ook een ander meisje zag hem en vond dat hij zich verdacht gedroeg. In FAROEK toont de politie een robotfoto van de man. Ze vraagt aan iedereen die hem ziet om dat te laten weten.

Op 11 april 2012 werden Nikki Cavé en Zyra Weiss vermoord in Sint-Niklaas. De twintigers werden koelbloedig neergeschoten in het ouderlijk huis van Nikki. De familie van het koppel doet in FAROEK een ultieme oproep naar tips. Ze vraagt aan iedereen die iets meer weet over de omstandigheden van de dubbele moord om dat toch te vertellen. Ze hoopt dat mensen na acht jaar eindelijk vrijuit durven te praten.

Verder in FAROEK:

  • Een bankdirecteur uit Hombeek wordt na sluitingstijd opgewacht door twee overvallers. Ze sleuren hem weer binnen in de bank. De politie toont beelden van de feiten.
  • In Hoeilaart wordt een lid van een inbrekersbende uitgebreid gefilmd door een bewakingscamera. De politie waarschuwt voor de bende, want ze zijn gewapend.
  • Een 70-jarige vrouw uit Dilbeek klikte op een link in een phishingmail en vulde de pincode van haar bankkaart in. Oplichters konden hierdoor net geen 20.000 euro van haar stelen.
  • In Antwerpen knoopt een dief een gesprek aan met een vrouw. Voor ze het weet, trekt de dief haar halsketting af en gaat ermee lopen.
  • In Ham breken drie dieven - waaronder twee vrouwen - binnen in een appartement. Ze stelen cash geld en waardevolle spullen. De dieven komen goed in beeld.

Niet voor publicatie:
De foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde