FAROEK zoekt overvaller die poetsvrouw gijzelt

FAROEK zoekt overvaller die poetsvrouw gijzelt

Vanavond, dinsdag 2 juni, om 21.40 bij VTM

In Riemst zoekt de politie de overvaller van een kapsalon. Het salon was op 2 maart gesloten, maar de poetsvrouw was wel aan het werk. Zij werd vastgebonden en moest in het washok blijven zitten. De overvaller doorzocht het huis en trof plots de zoon van de eigenares aan. De 12-jarige jongen was ziek en zat niet op school. Door de confrontatie met de jongen, sloeg de dader wellicht op de vlucht. In FAROEK, vanavond om 21.40, gaat Faroek Özgünes op zoek naar tips. De politie verspreidt beelden van de man en wil met de hulp van kijkers te weten komen wie hij is. 

In Gent is een 30-jarige vrouw verkracht door een man die zich voordeed als taxichauffeur. De vrouw stapte in zijn wagen in het centrum van Gent. De zogezegde taxichauffeur bracht haar naar huis en geraakte met een smoes mee binnen in haar appartement. Daar verkrachtte hij haar. De vrouw vertelt haar verhaal in FAROEK. Ze wil uiteraard dat de dader gevat wordt, maar ze wil ook andere vrouwen waarschuwen voor de man. 

Verder in FAROEK:  

  • Een straatbende berooft toevallige voorbijgangers in Oostende. De bende pleegde minstens 8 feiten en de politie geeft nu beelden van enkele verdachten vrij. 
  • Twee dieven breken binnen in het bureau van een apotheek in Antwerpen, terwijl de zaak open is. Ze stelen een portefeuille met dagopbrengsten. Er zijn duidelijke beelden van de daders.  
  • Een vrouw van 89 uit Wilrijk wordt ’s ochtends vroeg aangevallen door een man die haar gouden ring wil stelen.

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde