FAROEK zoekt getuigen van moord op 36-jarige Jill Himpe

FAROEK zoekt getuigen van moord op 36-jarige Jill Himpe

Vanavond dinsdag 26 november om 21.35 bij VTM

Story image

Drie weken geleden werd Jill Himpe, een vrouw van 36 jaar uit Wevelgem, om het leven gebracht door haar ex-partner Ridouan O. De verdachte werd meteen na de feiten aangehouden, maar het gerecht is nog op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. Het wil de verklaringen van de verdachte aanvullen en aftoetsen aan nieuwe getuigenissen. Daarom reconstrueert FAROEK het traject dat verdachte en slachtoffer die fatale ochtend van 5 november hebben afgelegd. De politie legt uit waarvoor ze precies de hulp van kijkers vragen.

Verder in FAROEK:

Twee mannen stichten brand aan een hoeve terwijl de bewoners liggen te slapen. De politie toont in FAROEK bewakingsbeelden van de daders.

Een werkneemster van een supermarkt in Aalst wordt na sluitingstijd buiten opgewacht door een onbekende.  Onder bedreiging verplicht hij haar om de winkel weer binnen te gaan en de kluis te openen.

De Nederlandse politie wil weten wie een treinconductrice langs achter een klap op het hoofd heeft gegeven. De dader zou uit België komen en is vermoedelijk opgestapt in Tienen.

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde