FAROEK zoekt getuigen in zaak Johan Van der Heyden

FAROEK zoekt getuigen in zaak Johan Van der Heyden

FAROEK vanavond dinsdag 3 december 2019 om 21.45 bij VTM

Johan Van der Heyden
Johan Van der Heyden

Johan Van der Heyden, een loodgieter van 56 uit Lint, is vermist sinds zondag 2 juni, precies zes maanden geleden. Hij werd hoogstwaarschijnlijk vermoord. Zeven personen, allemaal Nederlanders, zijn in verdenking gesteld. Vier van hen zitten nog in de cel. Maar intussen blijven enkele cruciale vragen onbeantwoord. De belangrijkste: waar zou het lichaam van Johan kunnen zijn? En wat is er precies met hem gebeurd?

Gerry Van Loock - Fedpol
Gerry Van Loock - Fedpol

De Belgische en Nederlandse politie doen nu samen een oproep naar tips in FAROEK en in het Nederlandse Opsporing Verzocht. De zonen van Johan, 24 en 27 jaar oud, vragen iedereen om goed mee na te denken. Zij hopen eindelijk duidelijkheid te krijgen over wat hun vader is overkomen.

“Ik zou heel graag willen weten wat er gebeurd is. Hoe gruwelijk ook,” vertelt de jongste zoon aan Faroek Ozgunes. “Ik denk dat het de beste manier is om het te kunnen verwerken”.

Zoon van Johan Van der Heyden die onherkenbaar getuigt
Zoon van Johan Van der Heyden die onherkenbaar getuigt

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde