FAROEK wil met hulp van kijkers bende inbrekers stoppen

FAROEK wil met hulp van kijkers bende inbrekers stoppen

FAROEK, vanavond, dinsdag 24 september, om 22.35 bij VTM

Story image

Een inbrekersbende teistert al maanden de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Ze slaat toe in bedrijven, handelszaken en bij mensen thuis. Verschillende slachtoffers hebben hen al op heterdaad betrapt, maar de inbrekers kunnen telkens ontkomen. “Ik durf ’s morgens niet meer alleen naar beneden”, vertelt Bianca, die in juni geconfronteerd werd met de daders. “Ik blijf daaraan denken.” De politie geeft in FAROEK bewakingsbeelden vrij waarop de inbrekers duidelijk te zien zijn. Hopelijk kunnen de tips van kijkers helpen om de bende zo snel mogelijk op te rollen.

Deze zomer is in het centrum van Antwerpen een man van 89 op klaarlichte dag beroofd. De diefstal gebeurde ongegeneerd op straat voor de ogen van tal van omstaanders, maar die hadden niet door wat er aan de hand was, zo sluw gingen de dieven te werk. Bewakingscamera’s hebben de dieven kunnen filmen.

Verder in FAROEK:

Een vrouw uit Eeklo wordt kilometerslang gevolgd, van aan een bankautomaat tot bij haar thuis. Daar wordt ze beroofd van haar handtas.

Twee mannen plegen een home invasion bij een vrouw van 86 jaar in De Panne. Ze laten een tas met een deel van de buit achter op het strand. Die kan mogelijk leiden naar de daders.

En op bewakingsbeelden van een café in Tienen is een dief te zien die op zijn dooie gemak alles doorzoekt. Hij gaat aan de haal met een kluisje met duizenden euro’s.

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde