FAROEK achter de schermen bij het FAST

FAROEK achter de schermen bij het FAST

Vanavond, dinsdag 11 december 2019, om 21.50 bij VTM

Story image

Het FAST, het Fugitive Active Search Team van de federale politie, maakt al twintig jaar jacht op voortvluchtige criminelen. De meeste van hen zijn veroordeeld en zijn gevlucht om hun straf te ontlopen. Presentator Faroek Özgünes volgt het FAST achter de schermen, onder andere wanneer ze een voortvluchtige Pool oppakken die in Antwerpen ondergedoken leeft. Het is vaak dankzij een tip uit de omgeving van een voortvluchtige, dat de speurders hem of haar op het spoor komen. Daarom roept het FAST ook de hulp van de kijkers in.

Daarnaast is er ook de case van een 24-jarige vrouw in Turnhout die aangerand is in de toiletten van een café. Het was de cafébaas zelf die naar de politie stapte, toen hij de bewakingsbeelden van de aanranding zag. Het slachtoffer getuigt in FAROEK over wat er gebeurd is en hoopt dat iemand de dader herkent.

Verder in FAROEK:

Een oma uit Aarschot en haar kleindochter van 14 worden overvallen in het station van Schaarbeek.

Een oplichtster spreekt een bejaarde dame aan in een supermarkt in Kraainem. Ze maakt haar schaamteloos leugens wijs en steelt 300 euro.

En een nachtwinkel in Gent is tweemaal op korte tijd overvallen, vermoedelijk door dezelfde dader.


 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde