Skip to Content
Familie zet de Lotto Arena op z’n kop op zaterdag 17 september 2022

Familie zet de Lotto Arena op z’n kop op zaterdag 17 september 2022

Nieuwe datum voor 30 jaar Familie Feest is bekend

Story image

Na de zomer davert de Lotto Arena op z’n grondvesten. Het beloofde 30 jaar Familie Feest heeft immers een nieuwe datum en zal doorgaan op zaterdag 17 september 2022. Die nieuwe datum na de zomer vervangt het feest van 29 januari, dat door de huidige coronamaatregelen moest worden uitgesteld. Op zaterdag 17 september 2022 gaan alle registers open in de Lotto Arena en verzamelen Familie-fans samen met de acteurs voor een nóg grotere verjaardagsshow.

Het 30 jaar Familie Feest belooft een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering. Met tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest en tegelijk ook de ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat in september bij VTM gestart zal zijn, feestelijk in te zetten.

Tickets voor het 30 jaar Familie Feest zijn verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via communicatie.vtm.be en foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde